Puuportaat ammattitaidolla

Puutyö ja Saneeraus Oy valmistaa ammattitaidolla perinteiset puuportaat, modernit lasiset kaiteet, portaiden pinnoitukset sekä portaiden teräsosat.

Autamme sinua luomaan kotiisi sopivat puuportaat. Puutyö ja Saneeraus Oy tarjoaa myös puusepäntyöt niin yksityisiin koteihin, kuin julkisiin tiloihin!

Tutustu sivuillamme erilaisiin puuportaisiin ja porrasmalleihin ja ota yhteyttä! suunnitellaan yhdessä paras porrasratkaisu juuri sinun tarvitsemaan paikkaan. palvelemme niin rakennusliikkeitä yksityisiä rakentajia/kodin remontoijia kuin talotehtaita.

 Autamme sinua luomaan tyylikkään ja käytännöllisen kokonaisuuden!

Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme portaita vaativiin julkisiin tiloihin sekä yksityisiin koteihin. Porrasmallistomme lisäksi teemme mittatilaustyönä juuri sinun tarpeisiin sopivat puuportaat, kaiteet ja portaiden pinnoitukset. 

Valmiit portaat vaivattomasti

Oli kyseessä portaat uudisrakennukseen, tai remontoituun kohteeseen, hoidamme kaiken alusta loppuun. Puramme vanhat, valmistamme ja asennamme uudet tilalle. 

Mikä porrasmalli sopii tilaasi parhaiten? Kaipaako tila kiertävää porrasta, L-porrasta tai jopa suoraa porrasta? Ota yhteyttä, niin suunnittelemme tarpeisiisi sopivat portaat!