Ovet

Kaikki Pihla-ovet pääovikokonaisuuksista terassi- ja parvekeoviratkaisuihin valmistetaan mittatilaustyönä tarpeiden ja toiveiden mukaan

Pihlan laajan ovivalikoimaan kuuluvat ulko-ovet, parvekeovet, varaston ovet, liukuovet ja palo-ovet. Kattavaan mallistoon kuuluu kymmeniä eri ovimalleja, joista jokainen voi löytää suosikkinsa.

Pihlan ulko-ovi on suunniteltu vankaksi ja kestäväksi. Pihlan korkealuokkainen ulko-ovi toimii varmasti, pysyy suorana, on lämmönpitävä ja turvallinen eikä hätkähdä hankaliakaan sääolosuhteita. Pihlan ulko-ovella on 10 vuoden suoranapysymistakuu. Uusi ovi onkin kodin investointi, joka kestää vuosikymmeniä eteenpäin.

Pihlan oviremontti sisältää laadukkaat kotimaiset ovet ja ammattitaitoisen asennuksen, meillä oma asennustiimi hoitaa asennuksen laadukkaasti.

Oviremontti eli kodin ulko-oven vaihtaminen uuteen jää usein hieman ikkunaremontin varjoon. Osittain tämä johtuu juuri siitä syystä, että monesti oviremontti tehdäänkin osana ikkunaremonttia. Oviremontti on joka tapauksessa tärkeä osa kodin kunnossapitoa ja sillä on monia vaikutuksia asumiseen ja elämiseen.

Käytännössä onnistunut oviremontti rakentuu samoista tekijöistä kuin ikkunaremonttikin. Laadukkaat tuotteet, ammattitaitoinen asennus, luotettava toimija ja oman kodin tarpeita niin tyyliltään kuin varustelultaan vastaavat ovet takaavat, että oviremontin lopputulos on kestävä ja toimiva.

Ulko-ovet

Pihlan ulko-ovet ovat paitsi tyylikkäitä myös tavanomaista vahvempia ja erinomaisen eristäviä.

Terassin ovet ja parvekeovet

Pihlan valikoimasta löydät laatua ja tyyliä kaikkiin kodin sisäänkäynteihin.

Varastonovet

Pihla varastonovet sopivat erinomaisesti yhteen ulko-ovien värien ja kuvioiden kanssa.

Palo-ovet

Pihlan tyyppihyväksytty palo-ovi on turvallinen valinta kohteisiin, joissa vaaditaan paloluokan EI30 ulko-ovia.