Ovien asennus

Oviremontin suunnittelu alkaa tavallisesti sillä, että tulemme paikan päälle katsomaan kohteen, sekä mittaamaan kiinteistösi oviaukot yksilöllisesti. Mikäli haluatte suurentaa vanhoja oviaukkoja tai esimerkiksi kokonaan uuden ulko-oviaukon tai käynnin esimerkiksi terassille, näidenkin suunnittelu onnistuu. Mittauskäynti on asiakkaalle maksuton, eikä sido mihinkään.

Mittauskäynnin yhteydessä voimme tutustua yhdessä tuotevalikoimaan, ja katsoa kiinteistöönne sopivat tuotteet huomioiden esimerkiksi ulkonäölliset seikat sekä tarvittavat tai haluamanne ominaisuudet uusiin oviinne. Vankalla kokemuksella voimme myös esittää omia näkökulmiamme ja ideoitamme oviremonttiin. Mikäli toivotte ovet asennettuina paikalleen, suunnittelemme ovien asennuksen viimeistelytöineen.

Ovien asennus tapahtuu usein ns. ”avaimet käteen” –periaatteella. Käytännössä se sisältää oven karmeineen asennettuna, sekä lisäksi sisäpuolen listoituksen, ulkopuolen vuorilaudoituksen ja vesipeltien asennuksen. Vanhat ovet kierrätetään myyjän toimesta pois.

Pihlan oviremontti sisältää laadukkaat kotimaiset ovet ja ammattitaitoisen asennuksen, meillä oma asennustiimi hoitaa asennuksen laadukkaasti.

Oviremontti eli kodin ulko-oven vaihtaminen uuteen jää usein hieman ikkunaremontin varjoon. Osittain tämä johtuu juuri siitä syystä, että monesti oviremontti tehdäänkin osana ikkunaremonttia. Oviremontti on joka tapauksessa tärkeä osa kodin kunnossapitoa ja sillä on monia vaikutuksia asumiseen ja elämiseen.

Käytännössä onnistunut oviremontti rakentuu samoista tekijöistä kuin ikkunaremonttikin. Laadukkaat tuotteet, ammattitaitoinen asennus, luotettava toimija ja oman kodin tarpeita niin tyyliltään kuin varustelultaan vastaavat ovet takaavat, että oviremontin lopputulos on kestävä ja toimiva.